DE BREMAKKER

Een fijne plek gelegen in het Nationaal Park Duinen van Texel

Chalet Eyerlander staat op het vakantiepark De Bremakker. Het park is gelegen in het grootste bos van Texel, de Dennen. Het park grenst direct aan het Nationaal Park De Duinen van Texel, waar Schotse Hooglanders grazen. Wandelend of fietsend ben je op korte afstand van de duinen en het strand bij Paal 17. Je loopt vanuit Chalet Eyerlander direct de dennen in. De Bremakker ligt centraal tussen de dorpen De Koog en Den Burg (beide op ± 3,5 kilometer). Dit zijn gezellige dorpen met een rijk assortiment aan voorzieningen. Vlakbij bevindt zich het centrum voor wadden en Noordzee: EcoMare en het juttersmuseum Flora.

SHARE, DEEL EN LIKE...

Faciliteiten De Bremakker

Receptie

Hier begint je vakantie! Inchecken, sleutelafgifte, informatie, krantverkoop, broodjes bestellen en verkoop van diverse artikelen. Klik hier voor de openingstijden van de receptie.

Eetcafe & bar

In de bar en eetcafé van de Bremakker kun je terecht voor snacks, eenvoudige menu’s en/of een maaltijdsalade. Ook om mee te nemen! Ook aan de kleintjes is gedacht: er zijn kindermenu’s. Klik hier voor de menukaart.

Fietsverhuur

Texel is uitermate geschikt om met de fiets te ontdekken. Tijdens openingstijden zijn er bij de receptie fietsen te huur. Uitgebreide informatie vindt je terug in het informatiepakket die je bij de boeking ontvangt.

Wasserette

Ook tijdens de vakantie moet er helaas weleens een wasje gedraaid worden. Dat kan op de Bremakker! Naast het eetcafé & bar De Bremakker bevindt zich de wasserette. Twee professionele wasmachines en een droger. Munten hiervoor koop je bij de receptie.

Voor de kids

Op de Bremakker zijn meerdere speeltuintjes, een groot springkussen. Een beachvolleybalveld, pannaveld en voetbalveld. In onze overdekte speelruimte kun je tafeltennissen en je helemaal uitleven op de ‘kade” van de havenhuisjes. In het zomervakantie is een recreatieteam actief, dat van zondag tot en met donderdag tal van activiteiten organiseert.

Gratis Wifi

In Chalet Eyerlander is gratis wifi beschikbaar voor de gasten.